Galatasaray'da ayrılık var! Yeni yılda olmayabilir

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da kadroya katılan isimler büyük heyecan yaratırken tescil döneminin bitmesine kısa süre kala yeni hamleler de bekleniyor. Diğer yandan takımdan ayılması muhtemel bir isim herkesin canını sıkabilir. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2024, 20:20 Güncelleme Tarihi 11 Eylül 2024, 20:22
Galatasaray’da ayrılık var! Yeni yılda olmayabilir

İÇİNDEKİLER

Bu sezon şampiyonluğa ulaşarak beşinci yıldızı takmak isteyen Galatasaray'da transfer görüşmeleri hız kazandı. Sarı kırmızılılar takviyeler için son saatlerde büyük uğraş veriyor.

Takıma katılacak isimlerin yanı sıra ayrılıkların da yaşanması gündemde. Ancak bu kez ocak ayında bir veda gelebilir. Lucas Torreira'nın son sözleri de gelişmeleri doğruluyor ve herkesin canını sıkacak gibi gözüküyor.

Galatasaray Arsenal'den transfer edilmiştiGalatasaray Arsenal'den transfer edilmişti

ARJANTİN YOLCUSU

Galatasaray'da geçirdiği iki sezondaki performansıyla adından söz ettiren ve taraftarların da en çok sevdiği isimlerden biri olmayı başaran Lucas Torreira, geleceğinin Arjantin'de olduğu iddia edildi.

Uruguaylı yıldız, sarı kırmızılıların Avrupa'da son kulübü olacağını ifade etmişti.

Lucas Torreira katkısıyla büyük övgü almıştıLucas Torreira katkısıyla büyük övgü almıştı

RIQUELME İLE GÖRÜŞÜYOR

Fotomaç'ın derlediği bilgilere göre Top Mercato'da yer alan haberde Torreira'nın Boca Juniors'a transfer olacağı ifade edildi. Süre olarak da yeni yılın ilk ayı gösterildi.

ESPN'in özel haberine göre ise deneyimli orta sahanın Arjantin devinin formasını giymek istediği için sabırsız olduğu ve başkan Juan Roman Riquelme ile sürekli görüştüğü dile getirildi.

Lucas Torreira Galatasaray'da 2 şampiyonluk kazandıLucas Torreira Galatasaray'da 2 şampiyonluk kazandı

DÖNMEYİ HAYAL EDİYOR

Lucas Torreira son röportajında; "Bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım, evde olmayı, aileme yakın olabilmeyi özlüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Lucas Torreira ailesine yalın olabilmek için Arjantin kariyerine sıcak bakıyorLucas Torreira ailesine yalın olabilmek için Arjantin kariyerine sıcak bakıyor

KAPIYI ÇALACAKLAR

Boca Juniors'un ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve transferi bitirebilmek adına uğraş vereceği belirtildi.

Ayrıca Cimbom'un da gereken kolaylığı sağlayabileceği ve son sezonuna girecek yıldızından para kazanmak istediği aktarıldı.