Okan Buruk Galatasaray derbisi öncesi konuştu! Mauro Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Galatasaray, Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yı 3-1 yendi. Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün ve Michy Batshuayi golleri kaydederken karşılaşma sonrasında Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Ayrıca Mauro Icardi'nin durumunu da açıkladı.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2024, 22:34 Güncelleme Tarihi 17 Eylül 2024, 23:17
Okan Buruk Galatasaray derbisi öncesi konuştu! Mauro Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta ertelem maçında Gaziantep FK'yı 3-1 yenen Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk'un sözleri;

'Kazanarak liderliği ele geçirmek, puan kaybetmeyen ek takım olmak ve oynadığımız oyunu devam ettirmek istiyorduk. Rizespor maçındaki gibi oynadık, çok istekliydik. Üretkenlik anlamında bir önceki maçtan daha iyiydik. İkinci yarı tempomuz düştü. Hücumda ofansif bölgeye çok fazla seçeneğimiz yoktu. O rolü oynayacak Yusuf Demir vardı. Ana kadrodan oyuna sokabileceğimiz oyuncu çeşitliliği azdı.'

'Fenerbahçe maçı öncesi çok kritikti, 5'te 5 ile gidiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmak için sahada olacağız.'

'Kavgasız, dövüşsüz ve futbol kalitesinin yüksek olduğu bir derbi olsun. Hakem performansı konuşulmasın. İki takım da kazanmaya çıkacak. Son iki senede 3-0 kazandık ve 0-0 berabere kaldık. Yine kazanmak için gideceğiz. Onlar da kazanmak için tutkulu olacaktır. Sakin kalmalıyız ve provokasyonlara uymamalıyız. Saha içerisinde kalıp, oyunumuzu oynayacağız. Bu sefer erken bir derbi, iki takım da her ne sonuç olursa olsun bir şey kaybetmeyecek. İki takım da psikolojik üstünlüğü eline geçirmeye çalışacak. Kazanmak için oynayacağız.

Okan Buruk Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında kesinlikle görev almayacağını açıkladıOkan Buruk Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında kesinlikle görev almayacağını açıkladı

ICARDI KESİN OLARAK YOK

"Mauro Icardi'nin sizinle görüşmek istediği ve derbide oynamak istediğine yönelik haberler var..." değerlendirmesine yönelik olarak konuşan Okan Buruk; "Biliyorsunuz sosyal medya iddiaları bitmez. Oraya çok inanmayalım. Icardi'nin tedavisi devam ediyor, şu anda oynayabilecek durumda değil. Tedavisi sürüyor. Oynaması için çok erken. En az 1 hafta 10 gün tam iyileşmesi için süre var. Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak." yanıtını verdi.