Trabzonspor'un eski başkanı Şamil Ekinci son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden Trabzonspor'un eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci, son yolculuğuna uğurlandı. 5 yıllık başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası’nın yanına pek çok başarı elde eden Ekinci, bordo mavililerin tarihinde çok büyük bir öneme sahipti. Naaşı Zincirlikuyu'ya defnedildi.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2024, 16:08 Güncelleme Tarihi 18 Eylül 2024, 16:09
Trabzonspor’un eski başkanı Şamil Ekinci son yolculuğuna uğurlandı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci için İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Kılınan cenaze namazının ardından Eski Başkanımız Mustafa Şamil Ekinci'nin naaşı Zincirlikuyu aile kabristanlığına defnedildi.

Trabzonspor Başkanı Erturğul Doğan ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas cenaze töreninde yer aldıTrabzonspor Başkanı Erturğul Doğan ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas cenaze töreninde yer aldı

Trabzonspor'u temsilen cenaze törenine Başkan Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, eski başkanlar, eski yöneticiler ve eski futbolcular katıldı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bu sene iki eski başkanlarını kaybetmelerinden dolayı çok büyük üzüntü duyduklarını söylediTrabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bu sene iki eski başkanlarını kaybetmelerinden dolayı çok büyük üzüntü duyduklarını söyledi

"BİZİM KENDİMİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK"

Camia olarak çok üzgün olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Trabzonspor efsanesini oluşturanların başında geliyor. Yeri asla dolmayacak. Ailesi başları sağ olsun diyorum. Allah sabır versin. Tüm Trabzonspor camiasının başı sağ olsun. Çok önemli bir değerdi bizim için. Trabzon efsanesinin doğuşu ve İstanbul saltanatının yıkılması açısında çok önemli bir değerdi. Çok üzgünüz. Mehmet Ali Bey de öyleydi. Allah rahat eylesin tekrardan. Bunlar Trabzonspor efsanesi oluşturan önemli değerlerdir. İkisini bu yıl içerisinde kaybetmiş olduk. Gerçekten çok üzgünüz. Yerleri dolmaz ama oluşturdukları efsanenin değerinin bilmesi açısından çok değerli. Trabzonspor efsanesinin devam etmesi için herkese görev düşüyor. Bu günlerde görüyoruz; bizim gerçekten kendimizden başka dostumuz yok. Konu ne olursa olsun Trabzonsporluların bir arada olup, bir arada hareket ediyor olması gerekiyor. Camiada bu bilincin çok hızlı bir şekilde yerleşiyor olması gerekiyor"