Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci krizi! Bu yüzden mi oynamıyor?

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gözler Galataaray ile oynanacak derbi maçına çevrildi. Sarı lacivertliler dev maçın hazırlıklarını sürdürürken İrfan Can Kahveci ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2024, 09:39 Güncelleme Tarihi 19 Eylül 2024, 09:39
Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci krizi! Bu yüzden mi oynamıyor?

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluğun kıl payı kaybedildiği geçen sezon takımın en önemli isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci bu sezon Jose Mourinho'nun gelişiyle kulübeye hapsoldu.

Jorge Jesus döneminde tepkilerin odağında olan İrfan, geçen sezon ise takımın yıldızıydı.Jorge Jesus döneminde tepkilerin odağında olan İrfan, geçen sezon ise takımın yıldızıydı.

Portekizli teknik adamın kanatlarda Tadic ve Saint Maximin'i tercih etmesi sonrası ligde 4 maçta sadece 166 dakika forma giyebilen milli futbolcuyla ilgili şok bir iddia kulislerde konuşuluyor.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin en etkili isimleri arasında yer alıyor.İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin en etkili isimleri arasında yer alıyor.
MAAŞI AZ BULDU

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İrfan Can bir süredir yönetimle yeni sözleşme görüşmesi yapıyordu. Ancak yıldız futbolcunun kendisine son teklif edilen maaşı az bulduğu ve bu nedenle imza atmak istemediği belirtiliyor.

Bu sezon ilk 11 şansını kaybeden İrfan, Lille maçında attığı frikikle dikkat çekmişti.Bu sezon ilk 11 şansını kaybeden İrfan, Lille maçında attığı frikikle dikkat çekmişti.
Mourinho'nun da sezon sonunda serbest kalacak olan İrfan Can Kahveci'ye bu nedenle az süre verdiği öne sürülüyor.

İddialara göre İrfan Can yeni sözleşmeyi imzalarsa takımdaki süreleri de artacak.