FB GS Derbisi beIN Sports 1 canlı izle | 21 Eylül 2024

Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren dev derbi, futbolseverleri bu akşam ekran başına kilitleyecek. Fenerbahçe'nin başındaki ilk derbi heyecanını yaşayacak olan teknik direktör José Mourinho, Galatasaray karşısında takımını galibiyete taşımak için sahada olacak. Öte yandan, Michy Batshuayi, eğer forma şansı bulursa Galatasaray formasıyla ilk kez ezeli rakip Fenerbahçe'ye karşı sahne alacak. Bu kritik karşılaşma, hakem Atilla Karaoğlan yönetiminde, Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2024, 19:35 Güncelleme Tarihi 21 Eylül 2024, 19:35
FB GS Derbisi beIN Sports 1 canlı izle | 21 Eylül 2024

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan dorukta! Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı bu akşam Kadıköy'de ağırlayacak. Futbolseverler nefeslerini tutmuş durumda; dev derbiye saatler kala maçın detayları da netleşti. İşte Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının canlı yayın bilgileri ve kadrolar…

Derbi Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşma, saat 20.00 itibarıyla başlayacak. Kadıköy'deki bu büyük mücadelede iki ezeli rakip Süper Lig'deki pozisyonlarını güçlendirmek için sahaya çıkacak.

Derbi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Derbinin canlı yayını Bein Sports 1 ekranlarında olacak. Ayrıca Bein Connect üzerinden de maçı canlı olarak izleme imkanı bulunuyor.

Şifresiz İzleme Seçeneği Var mı?

Maçı şifresiz izlemek mümkün değil. Derbiyi canlı izlemek isteyen taraftarlar, Bein Sports veya Bein Connect aboneliğini aktif hale getirerek bu heyecan dolu mücadeleyi takip edebilirler.

Derbinin İlk 11'leri Belli Oldu

Fenerbahçe:

Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Galatasaray:

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Torreira, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Sara, Yunus Akgün, Osimhen.