Jose Mourinho'dan Galatasaray derbisi çok konuşulacak sözler: Salakça bir cevap olacak ama...

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Salakça bir cevap olacak ama Galatasaray bizden daha çok gol attığı için kazandı." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2024, 22:21 Güncelleme Tarihi 21 Eylül 2024, 23:12
Jose Mourinho’dan Galatasaray derbisi çok konuşulacak sözler: Salakça bir cevap olacak ama...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

GOLLERİ KİM ATTI
Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Livakovic kendi kalesine, 28. dakikada Dries Mertens ve 59. dakikada Gabriel Sara kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü 63. dakikada penaltıdan Edin Dzeko attı.

Okan Buruk'un Mourinho'ya bakışı gündem oldu (Fotoğraf: Anadolu Ajansı)Okan Buruk'un Mourinho'ya bakışı gündem oldu (Fotoğraf: Anadolu Ajansı)

JOSE MOURİNHO'DAN OLAY SÖZLER
Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Salakça bir cevap olacak ama Galatasaray bizden daha çok gol attığı için kazandı." ifadelerini kullandı.

Maç sonrası beIN SPORTS'a konuşan kuruluşa konuşan Mourinho şunları söyledi:

"ÇOK GOL ATAN KAZANDI"
"Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı. Ne kadar pozisyon yaratmamızın hiçbir önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın bir önemi yok. Tek önemli olan şey bugün onlar 3 gol attı, biz 1 gol attık.

Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Biz sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Onlar daha çok gol attığı için kazandı.

 Jose Mourinho, bir pozisyon sonrası tepki gösterdi (Fotoğraf: Anadolu Ajansı) Jose Mourinho, bir pozisyon sonrası tepki gösterdi (Fotoğraf: Anadolu Ajansı)

"SONRADAN GİRENLERİN SUÇLANMASINI KABUL EDEMEM"
Amrabat çok iyi bir ikinci yarı geçirdi. Sahte, hibrit bir stoper olarak harika oynadı. İlk yarı eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve En-Nesyri de elinden geleni yaptı. En-Nesyri şans da buldu ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ( Fotoğraf: Anadolu Ajansı)Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ( Fotoğraf: Anadolu Ajansı)

"GOLLER BİZİM HATAMIZ"
Rakibimiz 2 taç atışından gol buldu, bu bizim hatamız. Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi, biz atamadık."