Victor Osimhen'in buruk sevinci! Golü başkasına yazıldı

Galatasaray'ın Napoli'den kiraladığı Victor Osimhen, ilk iki maçında yaptığı asistlerin ardından PAOK karşısında ağları havalandırmayı başardı. Nijeryalı golcü takımını 1-0 öne geçirdi ancak top Baba Rahman'a çarpınca gol de ona yazıldı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :25 Eylül 2024 , 23:21 Güncelleme Tarihi :26 Eylül 2024 , 01:04
Victor Osimhen’in buruk sevinci! Golü başkasına yazıldı

İÇİNDEKİLER

PAOK ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşan Galatasaray, Victor Osimhen'in golü ile 1-0 öne geçti.

Sarı kırmızılıların bu sezon ilk golü olarak kayıtlara geçen sayısını kaydeden Nijeryalı forvet böylelikle Türkiye kariyerinde ilk kez fileleri havalandırdı.

Victor Osimhen ilk golünü Davinson Sanchez ile kutladı. [REUTERS]Victor Osimhen ilk golünü Davinson Sanchez ile kutladı. [REUTERS]

Daha önce Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor maçlarında asist yapma başarısı gösteren dev forvet bu kez sahne alarak golü atmayı başardı.

Kullanılan köşe vuruşu sonrasında kafayla topa vuran Osimhen, takımını öne geçirdi.

Gol sonrası tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Ancak topun Baba Rahman'a çarpması nedeniyle gol yıldız isme değil PAOK'lu oyuncuya yazıldı.

Deneyimli golcünün gol şarkısı da belli oldu. Rams Park'ta "Yarim Yarim" şarkısı çalındı.

Victor Osimhen takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakaladı. [DHA]Victor Osimhen takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakaladı. [DHA]

"HİSSEDİYORUM, GOLÜM YAKIN"

Karşılaşma sonrasında konuşan Victor Osimhen kendisine yazılmayan golü, takım, Mauro Icardi, Michy Batshuayi ve şarkısı hakkında şunları söyledi; "Maalesef tekrardan kendi kalesine atılan bir gol oldu. Hissediyorum, golüm çok yakın. En önemlisi Galatasaray'ın kazanması. Taraftarlara da ayrıca teşekkür ederim. Ligde ve Avrupa'da kazanmaya devam etmemiz lazım.

Mauro Icardi ile çok iyi bir ilişkimiz var. Ayrı zamanda lider. Michy Batshuayi çok iyi bir karakter. Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Takım olarak yardımlaşıyoruz. Ben yoksam, onlar var. Takım olarak kazanmayı sürdüreceğiz.

İlk golden sonra çalan şarkıyı Lille'de bir Türk arkadaşım (Yusuf Yazıcı) çaldı. Sözlerini anlamadım ama şarkıyı sevdim. Şimdi her attığım golden sonra da 'Yarim yarim' şarkısının çalması çok anlamlı."