Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi mücadelesi galibiyetle başladı. Kanarya, Union SG'yi evinde 2-1 yenerek rakibini puansız evine göndermesini bildi.
Karşılaşmada sarı lacivertliler adına goller Çağlar Söyüncü ve Christian Burgess''in kendi kalesine yaptığı vuruşla geldi.
Mücadelede ön plana çıkan isimlerden biri de Becao oldu.
KULÜP TARİHİNE GEÇTİ
Zaman zaman sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalsa da takımının yıldız isimleri arasında yer alan Rodrigo Becao, Fenerbahçe formasıyla bir Avrupa Ligi maçında 15 ikili mücadele ile altı hava topu mücadelesi kazanan ve üç top kapan ilk oyuncu oldu.
ASİSTİ DE YAPTI
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan 28 yaşındaki Brezilyalı savunmacı, 90 dakika boyunca sahada kaldı ve takımının ilk golünde asist yaptı. 2024/25 sezonunda takımı ile tüm kulvarlarda 5 maça çıkan ve 319 dakika boyunca sahada kalan Rodrigo Becao, 1 asistlik performans sergiledi.