Sebastian Szymanski'nin kaçırdığı gol sonrası Jose Mourinho çıldırdı!

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile deplasmanda karşılatığı mücadelede herkesi şaşırtan bir an yaşandı. Sarı lacivertlilerin Polonyalı yıldızı Sebastian Syzmanski, 2. dakikada gol kaçırınca Teknik Direktör Jose Mourinho, yedek kulübesinde adeta çıldırdı.

Giriş Tarihi :29 Eylül 2024 , 20:06 Güncelleme Tarihi :29 Eylül 2024 , 20:17
Sebastian Szymanski’nin kaçırdığı gol sonrası Jose Mourinho çıldırdı!

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski kaçırdığı pozisyonla herkesi şaşırttı.

Polonyalı yıldız, 2. dakikada direkten dönen topu tamamlamak üzere hamle yaptı. Boş kaleye topu yuvarlamak istedi fakat bu isteğini gerçekleştiremedi. Top ayağına dolandı ve büyük bir şansı kaçırdı.

Jose Mourinho Sebastian Szymasnkli'nin golü sonrası çılgına döndü. [AA]Jose Mourinho Sebastian Szymasnkli'nin golü sonrası çılgına döndü. [AA]

JOSE MOURINHO ÇILDIDI

Saha kenarında pozisyonu izleyen Jose Mourinho, sinirden adeta çıldırdı. Portekizli çalıştırıcıyı yedek kulübesindeki oyuncular sakinleştirdi.

Sebastian Symanski'nin Antalyaspor karşısında kaçırdığı fırsat. [DHA]Sebastian Symanski'nin Antalyaspor karşısında kaçırdığı fırsat. [DHA]