Şenol Güneş'ten oyuncularıyla ilgili itiraf! "Moralleri bitecekti"

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Konyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden Edin Vişça ve Simon Banza'nın 2 golü ile 3-2 galip ayrılan bordo mavililerde Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik diektör, oyuncularıyla ilgili olarak; "Kazanamasak moralleri bitecekti" dedi.

Giriş Tarihi :29 Eylül 2024 , 19:10 Güncelleme Tarihi :29 Eylül 2024 , 19:10
Şenol Güneş’ten oyuncularıyla ilgili itiraf! Moralleri bitecekti

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Konyaspor'u konuk eden Trabzonspor, Konyaspor'u 3-2 yenerek bu sezon ilk kez galibiyet elde etti.

Bordo mavili ekibin deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş, karşılaşmayı yorumladı.

Trabzonspor bu sezon ilk galibiyetini aldı. [AA]Trabzonspor bu sezon ilk galibiyetini aldı. [AA]

Güneş şunları söyledi; "5 maçtan sonra kazanmak önemliydi. Daha önce kazanmamız gereken maçlarda puan kaybederek geldik. Durumumuz hiç iyi değil. Kazanmamız önemliydi. Oyuncularımız kazanma arzusunu gösterdi. Gol arayışlarında iyiydik. İsteklerimiz kalitemizle örtüşmedi sonrasında. Hatalarımız var. İkinci yarıda kendiliğinden panik geldi, kontrolü kaybettik.

Onun dışında bakınca hak ettik. Oyun düzenimiz, felsefemiz, ruhumuz emareler veriyor ama biz daha iyi işler yapmak zorundayız. Bugün için mutluyuz. Oyuncular emek verdiler, karşılığını almak önemliydi. Karşılığını almasalar moralleri bitecekti. Umarım dinlendikten sonra tekrar toparlanacağız. Göztepe maçına bakacağız. Bu maçla işimiz bitti. Yarından itibaren Göztepe maçına bakacağız." ifadelerini kullandı.