Trabzonspor - Konyaspor | CANLI

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de çıktığı 5 maçın tamamından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, 7'inci haftada Konyaspor'u ağırlıyor. Bordo mavililer, seyircisi önünde oynadığı mücadeleden 3 puanla ayrılmak ve bir an önce yukarı sıralara doğru yol almayı hedefliyor. Teknik Direktör Şenol Güneş de lk galibiyetini almak amacında. Trabzonspor - Konyaspor maçının önemli anları, kritik pozisyonları ve canlı takibi takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi :29 Eylül 2024 , 14:51 Güncelleme Tarihi :29 Eylül 2024 , 17:19
Trabzonspor - Konyaspor | CANLI

İÇİNDEKİLER

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 6 haftada istediği sonuçları alamayan ve 5 puan toplayabilen Trabzonspor, Konyaspor ile Papara Park'ta karşılaşıyor.

Bordo mavililerin tek hedefi haftayı galibiyetle kapatabilmek. Trabzonspor - Konyaspor maçının önemli anları, kritik pozisyonları ve canlı takibi takvim.com.tr'de.

CANLI TAKİP

Trabzonspor Konyaspor maçını takvim.com.tr'den takip edebilirsinizTrabzonspor Konyaspor maçını takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz

TRABZONSPOR - KONYASPOR MAÇI İLK 11'LERİ

TRABZONSPOR: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren, Okay, Ozan, Visca, Bardhi, Nwakaeme, Banza.

KONYASPOR: Slowik, Nikola, Bazoer, Adil, Guilherme, Jevtovic, Pedrinho, Uğurcan, Ndao, Yusuf, Kramer

Muhammed Cham Konyaspor maçına yedek başladı. [AA]Muhammed Cham Konyaspor maçına yedek başladı. [AA]

MUHAMMED CHAM ve CİHAN'A KESİK

Trabzonspor'un Konyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadeleye iki isim yedek kulübesinde başladı

Teknik Direktör Şenol Güneş, 10 numarada Enis Bardhi'yi tercih ederken cezasını tamamlayan Edin Vişça da ilk 11'de görev aldı. Cihan Çanak yedek kulübesinde şans bekledi.

Edin Vişça bu sezon ilk golünü attı. [DHA}Edin Vişça bu sezon ilk golünü attı. [DHA}

EDIN VİŞÇA BU SEZON İLK KEZ!

Trabzonspor'un yıldızı Edin Vilşça, Beşiktaş .maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında 2 maç ceza almıştı. Cezasını dolduran Boşnak yıldız, Konyaspor karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

16'ıncı dakikada Konyaspor savunmasından seken tou ceza sahası yayı üzerinden yaptığı vuruşla ağları havalandıran deneyimli kanat oyuncusu bu sezon ilk defa gol sevinci yaşadı.

Vişça son olark geçen sezonun son maçındaki Ankaragücü müsabakasında fileleri sarsmıştı.

Grüntü Bein Spots'tan alınmıştır.Grüntü Bein Spots'tan alınmıştır.

TOZAN DEVAM EDEMEDİ

Trabzonspor'da maçın 35'inci dakikasında rakip ceza sahasında gol arayan Ozan Tufan sakatlık geçirdi. Kendini yere bırakan milli futbolcuya tedavi uygulandı.

Ardından oyun kenarına geldi ve yerine Muhammed Cham girdi.