Şenol Güneş çözüm arıyor! O mevki için 2 farklı senaryo

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu Hatayspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da 3-2 kazanılan Konyaspor maçının sevinci buruk yaşandı. Ozan Tufan'ın sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalması herkesin moralini bozdu. Teknik Direktör Şenol Güneş ise milli futbolcunun yokluğunda orta sahayı organize etmek ve Hatayspor maçından galibiyetle ayrılmak amacında. Bunun için de 2 senaryo var. İşte detaylar...

Giriş Tarihi :30 Eylül 2024 , 16:08 Güncelleme Tarihi :30 Eylül 2024 , 16:08
Şenol Güneş çözüm arıyor! O mevki için 2 farklı senaryo

İÇİNDEKİLER

Bu sezonun ilk galibiyetini Konyaspor karşısında 3-2'lik skorla alan Trabzonspor'a galibiyeti getiren isimler Simon Banza ve Edin Vişça olmuştu.

İki yıldız da bu sezon ilk kez gol sevinci yaşayarak takımlarını sırtladı. Ancak karşılaşmada herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Ozan Tufan sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Ozan Tufan yaşadığı sakatlık sonrası 2 hafta sahalardan uzak kalacak. [AA]Ozan Tufan yaşadığı sakatlık sonrası 2 hafta sahalardan uzak kalacak. [AA]

GÜNEŞ ARAYIŞTA

Karşılaşmanın 37'inci dakikasında rakip kalede gol arayan milli orta saha, bir anda yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin oyun alanına girmesi sonrasında sedye ile sahadan çıktı.

Başarılı oyuncu için bordo mavililerin resmi organlarından açıklama yapılarak son dakika bilgisi verildi ve sahalardan 2 hafta uzak kalacağı duyuruldu.

Bu durum en çok Şenol Güneş'i üzdü. Kazanan bir takım oluşturmak ve kimlik kazandırmak istediği ekibindeki önemli bir isimden faydalanamayacak.

Mevcut şartlar yeni bir arayışı beraberinde getirdi.

Okay Yokuşlu bu sezon Beşiktaş ağlarını havalandırmıştı. [AA]Okay Yokuşlu bu sezon Beşiktaş ağlarını havalandırmıştı. [AA]

OKAY'IN YERİ GARANTİ

Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da yıdız futbolcunun partneri merakla bekleniyor. Bu konuda iki aday var. Ancak senaryoları farklı oyun getirileri sağlıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in iki alternatifi var. İlki Lundstra veya Mendy gibi bu bölgenin futbolcusu olan isimlerden birine söz konusu mevkide görev verebilmek.

Diğeri ise Enis Bardhi'yi 8 gibi kullanarak ileride Muhammed Cham'ı kullanmak.

Tecrübeli çalıştırıcı hafta boyunca rakip analizlerini çalışarak nasıl bir ikili ile çıkacağına karar verecek.