Beşiktaş'ta kritik zirve! Hasan Arat van Bronckhorst ile görüştü

UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-1 yenik ayrılarak ikinci haftayı da puansız kapattı. Siyah beyazlılarda mücadele sonrası kritik bir zirve gerçekleştirildi. Başkan Hasan Arat, Teknik Diretkör Giovanni van Bronckhorst ile görüştü.

Giriş Tarihi :04 Ekim 2024 , 02:05 Güncelleme Tarihi :04 Ekim 2024 , 02:05
Beşiktaş’ta kritik zirve! Hasan Arat van Bronckhorst ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci maçından puansız ayrılmanın üzüntüsü yaşandı. Siyah beyazlılar, Eintracht Frankfurt karşısında önemli bir mücadele ortaya koysa da sahadan 3-1'lik yenilgi aldı.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Hasan Arat Frankfurt maçı sonrası Giovanni van Bronckhorst ile görüştü. [AA]Hasan Arat Frankfurt maçı sonrası Giovanni van Bronckhorst ile görüştü. [AA]

HASAN ARAT ÇAĞIRINCA GERİ DÖNDÜ

Siyah beyazlı ekibin Hollandalı çalıştırıcısı Giovanni van Bronckhorst, zorlu maçın ardından eve gitmek üzere aracına bindi ancak Başkan Hasan Arat'ın telefonu üzerine stada döndü.

Giovanni van Bronckhorst karşılaşma sonrasında tribünlere sitem etmişti. [AA]Giovanni van Bronckhorst karşılaşma sonrasında tribünlere sitem etmişti. [AA]

GIOVANNI VAN BRONCKHORST'A DESTEK

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaklaşık yirmi dakika süren toplantıda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'a Eintracht Frankfurt'a karşısındaki oyunu beğendiklerini ancak şanssız olduklarını söyledi.

Görüşmede Hollandalı teknik adama taraftarın ıslıklı protestosuna kafasını takmaması gerektiğini belirtirken futboldan dolayı da tebriklerini iletti.

İki ismin görüşmesi sona erdikten sonra Giovanni van Bronckhorst stattan ikinci kez ayrılarak evinin yolunu tuttu.

Öte yandan başkan Hasan Arat ve yöneticilerin, kısa süre içerisinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek futbolculara moral vereceği öğrenildi.