Kanarya'da yeni transfer şoku! Fenerbahçe'nin yıldızı ayrılaiblir

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk 2 maçından 4 puan topladı ve yoluna devam ediyor. Sarı lacivertlilerde yıldız bir oyuncunun ayrılması ile ilgili iddia gündemi sarstı. Eski kulübünün ayı için yapacağı girişimlerden sonuç alamaması halinde yazın bu operasyonun mutlu sona bitmesi konusunda çaba göstereceği ifade edildi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi :05 Ekim 2024 , 18:09 Güncelleme Tarihi :05 Ekim 2024 , 20:12
Kanarya’da yeni transfer şoku! Fenerbahçe’nin yıldızı ayrılaiblir

İÇİNDEKİLER

Bu sezon hedeflediği iki kulvarda da yoluna devam eden Fenerbahçe'de yaz transfer döneminde pek çok isme imza attırılmıştı.

Harcanan bonservis ücretleri ve kiralama bedellerinin yanı sıra kontrat bedelleriyle de adından söz ettiren Kanarya'da Kadıköy adeta yıldızlar geçidine dönmüştü.

Ancak yazın transfer edilen isimlerden biri takımdan ayrılabilir.

Youssef En-Nesyri bu sezonun en yüksek bonservisli transferi oldu. [AA]Youssef En-Nesyri bu sezonun en yüksek bonservisli transferi oldu. [AA]

BÜYÜK UMUTLARLA GELDİ

Fenerbahçe'nin bu sezon imza attırdığı isimler arasında şüphesiz en sükselisi Youssef En-Nesyri oldu. Faslı futbolcunun geliş süreci bir hayli ses getirirken kulübüne de 20 milyon euro civarında bonservis ödeneceği duyurulmuştu.

4 yıllık kontrata imza atan golcü futbolcu, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Sadece 1 kez fileleri havalandıran yıldız forvet, sadece Göztepe karşısında gol atabildi.

Youssef En-Nesyri bu sezon tek golünü Göztepe'ye attı. [AA]Youssef En-Nesyri bu sezon tek golünü Göztepe'ye attı. [AA]

ROLÜNDEN MEMNUN DEĞİL

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre Youssef En-Nesyri, her ne kadar forma şansı bulsa da sürekli 11'de olmamaktan dolayı şikayetçi.

Her ne kadar Jose Mourinho ile iyi ilişkileri bulunsa da öncelikli hedefi ileri uçta oynayabilmek.

Eski kulübü Sevilla'nın da deneyimli golcü için devreye girdiği iddia edildi.

Youssef En-Nesyri son dönemde kaçırdığı gollelre eleştirilerin hedefi oldu. [AA]Youssef En-Nesyri son dönemde kaçırdığı gollelre eleştirilerin hedefi oldu. [AA]

OCAK AYI İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAYACAK

El Gol Digital, Sevilla'nın hücum bölgesinde eski kimliğine kavuşabilmesi için arayışların olduğunu ve takımın da gole ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Endülüs ekibinde Sportif Direktör Victor Orta'nın En-Neysri'nin kış transfer döneminde imza atması konusunda araştırmalara başladığı öne sürüldü.

Orta'nın Faslı yıldızı da koz olarak kullanıp kış ayı için Fenerbahçe ile görüşeceği, olumsuz cevap alması halinde yazın yeni bir teklif yapacağı ifade edildi.

İspanyol medyası, Sevilla'nın Youssef En-Nesyri için istekli olduğunu yazdı. [El Gol Digital]İspanyol medyası, Sevilla'nın Youssef En-Nesyri için istekli olduğunu yazdı. [El Gol Digital]