Galatasaray'da dev kriz! Yıldız futbolcu için yaz bekleniyor

Süper Lig'in geride kalan 7 haftasını lider geçiren Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek ve güncellemek için ocak ayı sonrası yaz aylarında da hareketli bir dönemden geçecek. Sarı kırmızılıları bekleyen tehlike hesapları alt üst edebilir. Zira hem yönetim hem de Okan Buruk bu gelişme üzerinde şimdiden mesai harcıyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi :06 Ekim 2024 , 16:50 Güncelleme Tarihi :06 Ekim 2024 , 16:54
Galatasaray’da dev kriz! Yıldız futbolcu için yaz bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak ve beşinci göğsüne takmayı hedefliyor.

Şu ana kadar oynadığı maçlarda sadecee 1 beraberlik elde eden Cimbom, transfer için de şimdiden kolları sıvadı. Gelecek oyuncular kadar mevcut isimler üzerinden de operasyon sürdürülecek.

Wilfried Zaha Lyon'a kiralandı. [AA]Wilfried Zaha Lyon'a kiralandı. [AA]

KADRO DIŞI KALDI

Kadrosunda pek çok yıldızı barındıran Aslan'da hareketli günler yaşanıyor. Ocak ayında birçok isimle yine görüşme yapılması bekleniyor. Ancak bir futbolcunun durumu hesapları alt üst edebilir.

Sezon başında Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, Fransa'da da rahat durmadı ve Ligue 1 devinde kadro dışı bırakıldı.

Wilfried Zaha, Benrahma ile gol sevincini kutlarken [REUTERS]Wilfried Zaha, Benrahma ile gol sevincini kutlarken [REUTERS]

TAKIMDA KALABİLİR

Mevcut şartlar altında 1 senelik anlaşması bulunan Fildişili futbolcu için Fransız temsilcisi 3 milyon euro kiralama bedeli ödemişti.

Ancak Zaha'nın kadro dışı bırakılma sonrasında bonservisinin alınması hususunda da girişim yapması beklenmiyor.

Wilfried Zaha Galatasaray'da da sık sık gündeme geliyordu. [AA]Wilfried Zaha Galatasaray'da da sık sık gündeme geliyordu. [AA]

OKAN BURUK İLE ÇALIŞABİLİR

Galatasaray ile de 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Zaha, 2025-2026 sezonunda sarı kırmızılı formayi giymeye devam edebilir.

Eğer bir alıcısı çıkmazsa veya sözleşme feshi yapılmazsa Okan Buruk'un planlarına dahil olabilir. Zira Buruk da bu ihtimali göz önünde bulunduruyor.