Karadağ maçı sonrası anlamlı mesaj! İrfan Can Kahveci'den zafer yorumu

A Milli Futbol Takımı'nın Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Karadağ'ı 1-0 yenerek zirvede yerini sağlamlaştırdığı mücadelenin ardından konuşan İrfan Can Kahveci, duygusal ifadeler kullanarak Türkiye'ye önemli mesajlar verirken zorlu randevuyu da değerlendirdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :12 Ekim 2024 , 00:44 Güncelleme Tarihi :12 Ekim 2024 , 00:44
Karadağ maçı sonrası anlamlı mesaj! İrfan Can Kahveci’den zafer yorumu

İÇİNDEKİLER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Karadağ ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Ay yıldızlılara 3 puanı getiren isim 69'uncu dakikada oyuna giren İrfan Can Kahveci oldu.

Başarılı futbolcu mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci Karadağ karşısında 3 puan getiren isim oldu. [AA]İrfan Can Kahveci Karadağ karşısında 3 puan getiren isim oldu. [AA]

"KADINLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACI"

Milli takımın ve Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci, "Bugün Dünya Kız Çocukları günü, biricik anneme, ablama, eşime ve ülkemizdeki tüm kadınlara minnettarlığımı sunuyorum. Bu sözlerle başlamak istiyorum. Kadınlar bizim başımızın tacı." sözleriyle konuşmasına başladı.

"KARİYERİMİN EN KOLAY GOLLERİNDEN BİRİYDİ"

Galibiyeti getiren golü atmasına rağmen kariyerindeki en kolaylardan biri olduğunu dile getiren deneyimli oyuncu, "Böyle maçlar zor oluyor. Karadağ'ı tarihimizde iki farklı yenememiştik, tek farkla kazandık. Bu tarz maçlar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz. Kariyerimin en kolay gollerinden biriydi, mutluyum." dedi.


HEDEF YENİ BİR İLK

"Deplasmanda ilk İzlanda galibiyeti de gelir mi?" sorusuna ise milli futbolcu, "İnşallah diyorum. Çok ilkleri başardık geçtiğimiz sene. İnşallah yeni bir ilki de başarabiliriz." yanıtını verdi.