Fenerbahçe'de büyük ikilem! Youssef En Nesyri için bomba iddia

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sezon başında rekor bonservis bedeli ödeyerek Sevilla'dan Youssef En Nesyri'yi kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler Faslı golcüden beklediği performansı alamazken, gündeme bomba gibi bir iddia düştü. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :15 Ekim 2024 , 12:02 Güncelleme Tarihi :15 Ekim 2024 , 12:03
Fenerbahçe’de büyük ikilem! Youssef En Nesyri için bomba iddia

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi takımın başında dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek büyük ses getiren Fenerbahçe, hareketli bir yaz transfer dönemini geride bıraktı.

Allan Saint-Maximin ve Sofyan Amrabat gibi birçok yıldızı renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerin en çok konuşulan transferlerinden biriyse Youssef En-Nesyri oldu.
Youssef En Nesyri için Fenerbahçe 19.5 milyon euro ödedi. (AA)Youssef En Nesyri için Fenerbahçe 19.5 milyon euro ödedi. (AA)
REKOR BONSERVİS

Kanarya, transferi için uzun uğraşlar verdiği ve adı Roma ile de anılan Faslı santrforu renklerine bağladı.

En-Nesyri transferi Sevilla'ya 19.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe, oyuncuyla da 5 yıllık sözleşme imzaladı.

En Nesyri performansıyla hayal kırıklığı yarattı. (AA)En Nesyri performansıyla hayal kırıklığı yarattı. (AA)
HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Fenerbahçe tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncusu olarak tarihe geçen Youssef En-Nesyri, şu ana kadar gösterdiği performansla beklentileri altında kaldı.

Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar 1 gol atan 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de oynanan Göztepe maçında ağları havalandırmayı başarmıştı.

Fenerbahçe’de büyük ikilem! Youssef En Nesyri için bomba iddia

En Neyri için Sevilla'nın yeniden devrede olduğu iddia edildi. (AA)En Neyri için Sevilla'nın yeniden devrede olduğu iddia edildi. (AA)SÜRPRİZ İDDİA

Fotomaç'ta yer alan habere göre, istenen performansı verememesi nedeniyle çoğu zaman maçlara kulübede başlayan Youssef En-Nesyri ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

En Nesyri 5 yıllık sözleşme imzaladı. (AA)En Nesyri 5 yıllık sözleşme imzaladı. (AA)
SEVILLA YENİDEN İSTİYOR

"Vamossevilla" adlı sitede; Sevilla'nın En-Nesyri'yi devre arasında kiralamak isteyebileceğini vurguladı.

Faslı futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor. En-Nesyri'nin güncel piyasa değeriyse 22 milyon Euro.