Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe, İngiliz futbolcu Ryan Kent'in sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Sarı lacivertliler, Rangers ile kontratı sona erdikten sonra 4 yıllık sözleşme imzaladığı Kent ile yollarını ayırdı. Deneyimli kanat oyuncusu bu sezon Jose Mourinho'nun gözüne girmeyi başaramamıştı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :17 Ekim 2024 , 21:45 Güncelleme Tarihi :18 Ekim 2024 , 07:12
Fenerbahçe’de flaş ayrılık! Yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedildi

İÇİNDEKİLER

2023-2024 sezonunda Rangers ile sözleşme imzalamayıp Fenerbahçe ile anlaşan Ryan Kent'in İstanbul macerası sona erdi. İngiliz futbolcunun kontratı feshedildi. Ocak ayını beklemeyen Kanarya böylelikle yabancı kontenjanı için bir ismi eksiltti.

Ryan Kent Fenerbahçe'de beklentileri karşılamayı başaramadı. [Transfermarkt]Ryan Kent Fenerbahçe'de beklentileri karşılamayı başaramadı. [Transfermarkt]

Jose Mourinho'nun takımın başına getirildiği sarı lacivertlilerde bu sezon sadece 1 maçta 68 dakika forma giyebilen 27 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna da eklenmemişti.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Ryan Kent ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesih edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi.

Fenerbahçe Ryan Kent ile transfer dönemi gelmeden yollarını ayırdı [Transfermarkt]Fenerbahçe Ryan Kent ile transfer dönemi gelmeden yollarını ayırdı [Transfermarkt]

1 GOL VE 2 ASİSTİ VARDI

Fenerbahçe'de bugüne kadar 19 karşılaşmaya çıkan Ryan Kent, vasat bile erişemedi. Hatta yokları oynadı. Taraftarların eleştirisine maruz kalan ve bununla birlikte takımda istenmemesine rağmen sözleşmesi sürdüğü için ayrılmayan İngiliz futbolcunun inadı kırıldı ve ayrılık gerçekleşti.