Şenol Güneş'ten ilk 11 tercihi! Yıldız isim Başakşehir'e karşı kadroda

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Başakşehir'i ağırlayacak olan Trabzonspor yeni bir sayfa açmak ve Fenerbahçe karşılaşmasına kadar kayıpsız gitmek istiyor. Mücadele öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş, ilk 11 ile ilgili kararını netleştirdi. Yıldız futbolcu yeniden kadroda yerini alacak. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :18 Ekim 2024 , 18:51 Güncelleme Tarihi :19 Ekim 2024 , 08:33
Şenol Güneş’ten ilk 11 tercihi! Yıldız isim Başakşehir’e karşı kadroda

İÇİNDEKİLER

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Trabzonspor'da yeni bir dönem başlıyor. Bordo mavililer, lige verilen aranın ardından Başakşehir ile sahasında karşılaşacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş, zorlu randevuda kariyerinin 1000'inci karşılaşmasına çıkacak ve sahadan 3 puanla ayrılmak adına mücadele edecek. Bu nedenle de en iyi kadroyu turuncu lacivertlilerin karşısına çıkarmayı hedefliyor.

Şenol Güneş 1000'inci maçına çıkacakŞenol Güneş 1000'inci maçına çıkacak

BU SEZON YENİLGİSİ YOK!

Trabzonspor her ne kadar sezonun geride kalan kısmında 1 galibiyet alsa da hiç yenilmedi. Fırtına artık beraberliklerden kurtulup çıkış olarak gördüğü galibiyetleri bir an önce hanesine yazdırmak amacında.

Karadeniz temsilcisi bu sezon Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte yenilmeyen takımlar arasında bulunuyor.

Şenol Güneş'in hedefi Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız gitmek (AA)Şenol Güneş'in hedefi Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız gitmek (AA)

HEDEF FFENERBAHÇE MAÇI

Kötü başladığı sezonda böyle devam etmek istemeyen Trabzonspor'da ana hedef Fenerbahçe derbisi olarak belirlendi. bu nedenle de önce Başakşehir ardından da Göztepe karşısında galibiyet alınarak Trabzon'daki karşılaşmaya çıkılmak isteniyor.

Eğer derbide de kazanılırsa önemli bir eşik atlanmış olacak.

Şenol Güneş’ten ilk 11 tercihi! Yıldız isim Başakşehir’e karşı kadroda

Şenol Güneş bugüne kadar 21 kez Başakşehir karşısına çıktı (İHA)Şenol Güneş bugüne kadar 21 kez Başakşehir karşısına çıktı (İHA)

21 MAÇIN 16'SINDA YENİLMEDİ

Teknik Direktör Şenol Güneş, Başakşehir karşısında 22'inci sınavını verecek. Tecrübeli çalıştırıcı, 21 maçta 10 galibiyet alıp 6 kez berbaere kaldı ve 5 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Trabzonspor'daki son maçında İstanbul'da rakibine 2-1 yenildi.

Ozan Tufan yaşadığı sakatlık sonrasında formasından uzak kalmıştı (AA)Ozan Tufan yaşadığı sakatlık sonrasında formasından uzak kalmıştı (AA)

OZAN TUFAN GERİ DÖNÜYOR

Trabzonspor'da Ozan Tufan'ın yaşadığı sakatlık sonrasında formasına kavuşması bekleniyor. Deneyimli futbolcu, Lundstram ile birlikte orta saha merkezini oluşturacak.

İşte Şenol Güneş'in Başakşehir karşısındaki ilk 11i: Uğurcan, Pedro, Eren, Denswil, Mendy, Ozan, Lundstram, Muhammed Cham, Visca, Draguş ve Banza