Antalyaspor - Galatasaray | CANLI

Süper Lig'de heyecan 9. hafta maçlarıyla devam ediyor. Lider Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Sarı kırmızılılarda hedef; sahadan galip ayrılarak hem liderliğini sürdürmek hem de deplasman rekorunu kırmak. Ev sahibi Antalyaspor ise zorlu rakibini sahasından puansız göndermenin peşinde. Antalyaspor - Galatasaray maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :19 Ekim 2024 , 17:51 Güncelleme Tarihi :19 Ekim 2024 , 20:28
Antalyaspor - Galatasaray | CANLI

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 9. hafta maçlarıyla devam ediyor. Lider Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor.

Sarı kırmızılılarda hedef; sahadan galip ayrılarak hem liderliğini sürdürmek hem de deplasman rekorunu kırmak. Ev sahibi Antalyaspor ise zorlu rakibini sahasından puansız göndermenin peşinde.

Galatasaray Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. [İHA]Galatasaray Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. [İHA]

CANLI TAKİP

Antalyaspor - Galatasaray maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz;



MAÇTAN DAKİKALAR

10. dakikada Mertens'in sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte bulunan Icardi kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

14. dakikada Güray'ın sağ kanattan orta şut karışımı vuruşunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı kornere çeldi.

25. dakikada ceza sahası içine sağ çaprazdan giren Sallai'nin sert şutunda kaleci Kenan Piric meşin yuvarlağı kornere çeldi

38. dakikada Yunus Akgün'ün ceza sahası içerisine yerden bıraktığı pası alan Mertens'in şutunda meşin yuvarlak kaleci kaleci Kenan Piric'ten sekti. Tekrar topu önünde bulan Mertens'in vuruşunda yine Piric meşin yuvarlağı kurtardı.

45+3. dakikada Güray Vural'ın sol kanattan ortasına ceza sahası içinde iyi yükselen Sam Larsson'un kafa vuruşunda top kalenin üzerinden az farkla dışarı gitti.

Mauro Icardi'nin golü sonrası Galatasaraylı oyuncular böyle sevindi. [AA]Mauro Icardi'nin golü sonrası Galatasaraylı oyuncular böyle sevindi. [AA]

ICARDI ANTALYASPOR'U YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Galatasaray'ın Antalyaspor karşısındaki ilk golü Mauro Icardi'den geldi. Arjantinli golcü, ilk sezonunda ilk kez mücadele ettiği kırmızı beyazlı ekibe karşı ağları havalandırmıştı. 2. sezonunda ise yine bir kez oynayabildi. Çünkü ikinci karşılaşmada cezası vardı. Arjantinli forvet, Antalya da bir kez ağları sarstı ve bir de asist yaptı.

Bu sezon da yine Akdeniz temsilcisine karşı yine gol sevinci yaşadı.

Antalyaspor - Galatasaray | CANLI

Ismail Jakobs maça devam edemedi. [AA]Ismail Jakobs maça devam edemedi. [AA]

ISMAIL JAKOBS DEVAM EDEMEDİ

Galatasaray'ın Antalyaspor ile karşılaştığı maçta Ismail Jakobs sakatlık yaşadı. 23'üncü dakikada oyun alanına giren sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan yıldız futbolcu her şeye rağmen maça devam edemedi ve yerini Berkan Kutlu'ya bıraktı.

SARI-KIRMIZILILAR REKOR PEŞİNDE

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki müsabakayı kazanması durumunda Süper Lig tarihindeki en uzun deplasman serisi rekorunun yeni sahibi olacak.

Geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanan Galatasaray, bu sezon da dış sahadaki 3 müsabakayı kayıpsız geçti. Dış sahada 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan "Cimbom", Fenerbahçe'ye ait rekorun ortağı konumunda.

Galatasaray, Antalyaspor'u yenmesi halinde üst üste 13 dış saha maçından galibiyetle ayrılarak Süper Lig rekoruna imza atacak.