Trabzonspor - Başakşehir | CANLI

Süper Lig'de heyecan 9. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluk adaylarından Trabzonspor sahasında Başakşehir'i konuk ediyor. Fırtına'da hedef; Şenol Güneş döneminin ikinci galibiyetini almak ve namağlup serisini sürdürmek. Konuk takım ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmanın peşinde. Trabzonspor - Başakşehir maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :19 Ekim 2024 , 15:00 Güncelleme Tarihi :19 Ekim 2024 , 17:03
Trabzonspor - Başakşehir | CANLI

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de heyecan 9. hafta maçlarıyla devam ediyor. Şampiyonluk adaylarından Trabzonspor sahasında Başakşehir'i konuk ediyor.

Fırtına'da hedef; Şenol Güneş döneminin ikinci galibiyetini almak ve namağlup serisini sürdürmek. Konuk takım ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmanın peşinde.

Trabzonspor Başakşehir ile karşılaştı. [DHA]Trabzonspor Başakşehir ile karşılaştı. [DHA]

CANLI TAKİP

Trabzonspor - Başakşehir maçını takvim.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz;

MAÇTAN DAKİKALAR

22. dakikada Draguş'un şutunda savunmadan dönen topu Cham, Visca'nın önüne bıraktı. Bu futbolcunun şutunda, meşin yuvarlak az farkla üsten auta gitti.

28. dakikada Visca'nın pasında, ceza alanı sağ tarafında topla buluşan Malheiro'nun şutunda, kaleci Muhammed Şengezer meşin yuvarlağı kornere çeldi.

40. dakikada Cham'ın ortasında ceza alanı içinde Lundstram'ın kafa vuruşunda, top yandan auta çıktı.

Trabzonspor - Başakşehir | CANLI

Pedro Malheiro yine ilk 11'de görev aldı. [DHA]Pedro Malheiro yine ilk 11'de görev aldı. [DHA]

OZAN DÖNDÜ LUNDSTRAM STOPERE

Trabzonspor'un Başakşehir ile karşılaştığı zorlu randevuda sakatlığını atlatan Ozan Tufan, ilk 11'de şans buldu. Deneyimli futbolcu, Okay Yokuşlu ile birlikte orta saha merkezini oluşturdu.

John David Lundstram ise Batista Mendy'nin yanına stopere çekildi.

HÜCUMA DOKUNUŞ

Teknik Direktör Şenol Güneş, hücum hattında da değişiklikler yaptı. Sakatlığı bulunan Nwakaeme ve formda olmayan Mislav Orsic'in yerine sol kanatta Denis Draguş forma giydi.

10 numara mevkisinde ise Enis Bardhi yedek soyunurken Muhammed Cham karşılaşmaya ilk 11'de başladı.