Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların deneyimli antrenörü, Victor Osimhen'in durumunu da açıkladı. Peki, Victor Osimhen, Antalyaspor maçında süre alacak mı? Ne kadar oynayacak? İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :19 Ekim 2024 , 19:03 Güncelleme Tarihi :19 Ekim 2024 , 19:03
Victor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

İÇİNDEKİLER

Milli ara öncesindeki Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen bir süredir sahalardan uzaktı. Nijeryalı golcü her ne kadar sakatlığını atlatıp kadroda yer alsa da ilk 11'de şans bulamadı.

Teknik Direktör Okan Buruk, ileri uçta Mauro Icardi'yi değerlendirdi. Maç öncesinde de açıklamalarda bulunarak yıldız forvet hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, Victor Osimhen, Antalyaspor maçında süre alacak mı? Ne kadar oynayacak? İşte detaylar...

Okan Buruk rekor için sahaya çıktı. [İHA]Okan Buruk rekor için sahaya çıktı. [İHA]

"FUTBOL OYNAMAYA AÇIZ"

Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Kalan oyuncular için dinlenme ve yenilenme zamanı oldu. Çok fazla oyuncu da kalmadı. Sadece milli değil U19, U18, U17'ye de çok oyuncu gönderiyoruz. Kalanlarla çalıştık. Gün gün diğer oyuncular katıldı. En uzakta olan Davinson da son antrenmana çıktı. O da başlayacak. Sakatlıkları olan Osimhen, Ziyech bu süre içerisinde hazırlandık. Barış sakatlanmıştı, dün son antrenmana çıktı ve bugün kadroda. Kerem Demirbay'ın hastalığı var, getirmedik. Zor olan kararlardan biri olarak Jelert ve Yusuf Demir'i dışarıda bıraktık, kural gereği. Bu bizi zorluyor, zor bir karar. Bu oyuncular değişecek, bazen doğaçlama oluyor ama bazen seçiyorsunuz. Mental olarak iyi durumdayız. Oyuncularımızın milli takımdan dönüşlerinden olumlu yanıtlar aldık. Futbol oynamaya açız. Taraftarlarımız bizi izlemek istiyor. İyi bir mevsim. Zemin kötü. Oyun içinde top gider ama bir görmek lazım. Karşımızdaki takım oynayan bir takım. Kazanmaya yakın olup kaybettikleri maçlar oldu ama kaliteleri var. Ciddiyetimizi birinci dakikadan itibaren sahaya sürmemiz gerekiyor." dedi.

Okan Buruk forvette Mauro Icardi'yi tercih etti. [AA]Okan Buruk forvette Mauro Icardi'yi tercih etti. [AA]

VICTOR OSIMHEN ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Okan Buruk ayrıca, "Ziyech oynamaya aç. Uzun süredir oynamadı. Yavaş yavaş takıma sokmak istiyoruz. Osimhen için de aynı şey geçerli. Bir tam antrenman bizle yaptı. Maçın gidişatına ve dakikasına göre karar vereceğiz. Barış için de bu geçerli. Maç ne isteyecek, onu görmek gerek. Önde misin, berabere mi, geride misiniz, oradaki değerlendirmeler farklı oluyor. Hepsi hazır, oynamak istiyorlar. Takım olgusu, duygusu yüksek. Başlayacak, devam edecek oyuncular kazanmak için oynayacak. Önemli bir maç. Öndeyiz, lideriz, bu güveni sürdürmek gerekiyor. Bu maç da çok önemli." diye konuştu.