Ancelotti'nin tepki çeken ısrarı! Arda Güler'in oynamama sebebi...

Ülkemizi Real Madrid formasıyla İspanya'da temsil eden Arda Güler, takımının deplasmanda kazandığı Celta Vigo maçında süre almadı. Genç futbolcunun bu durumu İspanya'da geniş yankı bulurken milli yıldız ile ilgili alınan karar da masaya yatırıldı. Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin Arda'yı sahaya sürmeme sebebi belli oldu. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :20 Ekim 2024 , 15:06 Güncelleme Tarihi :20 Ekim 2024 , 22:22
Ancelotti’nin tepki çeken ısrarı! Arda Güler’in oynamama sebebi...

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon transfer olduğu Real Madrid ile son dönemlerde açılan ve goller atmaya başlayan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin gelecek için en çok güvendiği isimler arasındaydı.

Ancak milli futbolcu bu sezon istediği şansı bulamadı. 19 yaşındaki 10 numara, şu ana kadar 10 müsabakaya çıksa da sadece 291 dakika forma şansı bulabildi. Bu da bir maç süresi hesaplandığında 3.5 maç dahi etmiyor.

Vinicius Junior Real Madrid'e Celta Vigo maçında galibiyeti getiren isim oldu (AFP)Vinicius Junior Real Madrid'e Celta Vigo maçında galibiyeti getiren isim oldu (AFP)

REAL GALİP

La Liga'da Celta Vigo'ya konuk olan Real Madrid, rakibini 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Başkent temsilcisi 20 dakikada Kylian Mbappe ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla bitti. İkinci devrede Williot Swedberg maça eşitliği getirdi.

Real'in Brezilyalı süper yıldızı Vinicius Junior, sahneye çıkarak hem takımını üstünlüğe taşıdı hem de 3 puanın alınmasında büyük rol oynadı.

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de istediği şansı bulamıyor (AA)Arda Güler bu sezon Real Madrid'de istediği şansı bulamıyor (AA)

ARDA GÜLER OYNAMADI

Karşılaşmada Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 5 değişiklik hakkının 4'ünü kullandı. Ferland Mendy, Luka Modric, Dani Ceballos ve Rodrygo sonradan oyuna giren isimlerdi.

Arda Güler ise İtalyan antrenör tarafından tercih edilmeyen oyuncuar arasında yer aldı.

Ancelotti’nin tepki çeken ısrarı! Arda Güler’in oynamama sebebi...

Arda Güler'in düzenli oynamaması Carlo Ancelotti'nin eleştirilen noktalarından biri (AA)Arda Güler'in düzenli oynamaması Carlo Ancelotti'nin eleştirilen noktalarından biri (AA)


İSPANYOL MEDYASI ELEŞTİRDİ

Carlo Ancelotti'nin Arda'ya şans vermemesi İspanyol medyasında da geniş bir yer buldu. Milli yıldızın taraftarlar tarafından çok sevildiğine dikkat çekilerek bu karşılaşmada oyuncusunu huzursuz ettiği vurgulandı.

Deneyimli teknik direktör, öğrencisine neden şans vermediği ile ilgili olarak 'Millî takımda çok oynadığı için bugün Dani'yi (Ceballos).... oynatmayı tercih ettim' dedi.

Bu cevap Madrid taraftarları tarafından yeterli görülmedi. Dev kulübe gönül verenler Arda Güler'i daha çok izlemek istiyor.