Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan tepki: Kimse bizimle kavga etmek istemesin

Süper Lig'in 2. haftasında Başakşehir ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından konuşan bordo-mavililerin başkanı Ertuğrul Doğan, hakem kararları üzerinden tepki göstererek, "Bu şekilde kararlar ile Türk futbolunun ileri gitmesine engel oluyor. Kimse, haksız yere önümüze çıkmasın." dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan tepki: Kimse bizimle kavga etmek istemesin

Trabzonspor, Başakşehir'i 2-1 yenerek bu sezon ilk kez 3 puan aldı. Karşılaşamanın ardından konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, hakem Ali Şansalan'ın kararlarını eleştirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ali Şansalan'a tepki gösterdiTrabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ali Şansalan'a tepki gösterdi

Doğan açıklamasında, "Biz 2 yıldır bir planlama içerisindeyiz. Çok değerli hocamızla, oyuncularımızla bir mücadele veriyoruz. Tabii lig yeni başladı, 2 haftada gördüklerimiz hoş değil. İlk maçta ve bu maçta yapılanlar hoş değil."

Trabzon'a gelip insanların sinir uçlarıyla oynamanın bir anlamı yok. Tabii ikinci haftada biz de kelimelerimizi seçerek kullanıyoruz. Niyetimiz tartışmaya girmek, kavga etmek değil. Kimse bizimle kavga etmek istemesin rica ediyorum.

Değerli TFF başkanımıza sesleniyorum. Bu tip hakemler, söylemek durumundayız, bu şekilde kararlar ile Türk futbolunun ileri gitmesine engel oluyor. Kimse, haksız yere önümüze çıkmasın." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
Burak Zihni
Burak Zihni Takvim.com.tr Trabzonspor

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler