Pınar Altuğ'u hiç böyle görmediniz!

“Bir Şarkısın Sen”in sunucusu Pınar Altuğ Atacan bir ilke imza attı! Sahnede ilk kez canlı canlı şarkı söyledi!

Giriş Tarihi :04 Şubat 2010 , 00:00 Güncelleme Tarihi :18 Ağustos 2010 , 14:59
Pınar Altuğ’u hiç böyle görmediniz!

İÇİNDEKİLER

Cumartesi gecelerinin rengi "Bir Şarkısın Sen"in sunucusu Pınar Altuğ Atacan sunuculuktan müzisyenliğe terfi etti. Programda hayatında ilk kez, üstelik orkestra ile canlı canlı şarkı söyleyerek, bambaşka bir yeteneğini daha ortaya çıkarttı.

İŞTE O TARİHİN FOTOĞRAFLARI

Yılların müzisyenleri bile zaman zaman orkestrayla canlı şarkı söylemekte zorlanırken Pınar Altuğ Atacan, sahnede müthiş bir performans sergiledi. Hayatında ilk kez şarkı söylediği için çok heyecanlı olan Altuğ, on parmağında on marifet olduğunu herkese kanıtladı. Kendisine destek vermek için stüdyoya gelen eşi Yağmur Atacan'ın da en az onun kadar heyecanlı olduğu gecede, Altuğ tam anlamıyla bir profesyonel gibi şarkı söylemeyi başardı.

Stüdyoda duygusal anlar...

Şarkı söylerken Yağmur Atacan ile sık sık göz göze gelen Altuğ, en büyük desteği elbette eşinden aldı. "Bir Şarkısın Sen" çocuklarının da büyük bir heyecanla dinlediği Altuğ, dillerden düşmeyen şarkı "Tek Başına"yı çok dokunaklı bir biçimde seslendirdi. İzleyicilerin alkış yağmuruna tuttuğu Altuğ'u ise şarkının sonunda büyük bir sürpriz bekliyordu. Dev sanatçı Ayten Alpman'ın sahneye gelmesiyle Pınar Altuğ gözyaşlarına boğuldu. Stüdyoda son derece duygusal anlar yaşanırken Ayten Alpman, Pınar Altuğ'u şarkıyı söylemekteki başarısından dolayı tebrik etti. Bu görkemli gecede Pınar Altuğ kendisi ağlamakla kalmadı dinleyenleri de ağlattı.

ORTA YAŞLI GÜZELLER

EN GÜZEL BEDENLER

HAMİLEYKEN GELİN OLDULAR

OCAK AYININ KAPAK GÜZELLERİ