The Irishman filmi oyuncuları kimlerdir? The Irishman konusu nedir? İşte film hakkında detaylar

Başrollerinde Robert De Niro ve Al Pacino gibi dünyaca ünlü oyuncuların yer aldığı The Irishman filmi için geri sayım başladı. Filmi heyecanla bekleyen izleyiciler geri sayım devam ederken The Irishman filmi oyuncuları hakkında bilgi edinmek istiyor. Aynı zamanda araştırılan sorular arasında The Irishman konusu da yerini aldı. İşte The Irishman filmi hakkında merak edilenler...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :26 Kasım 2019 , 22:00 Güncelleme Tarihi :26 Kasım 2019 , 22:00
The Irishman filmi oyuncuları kimlerdir? The Irishman konusu nedir? İşte film hakkında detaylar

İÇİNDEKİLER

The Irishman filmi için beklenen gün geldi. Milyonlarca izleyici tarafından heyecanla beklenen The Irishman filmi için geri sayım son buldu. Film hakkındaki detayları merak eden izleyiciler The Irishman filmi oyuncuları hakkında araştırmalara başladı. Peki, The Irishman filmi oyuncuları kimlerdir? The Irishman konusu nedir? İşte film hakkında detaylar...

THE IRİSHMAN FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

The Irishman filminin oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Harvey Keitel, Ray Romano gibi ünlü isimler yer alıyor.

THE IRİSHMAN KONUSU

2. Dünya Savaşı sonrası Amerika'daki organize suç dünyası, gazi, dolandırıcı ve 20. yüzyılın en azılı isimlerinin yanında çalışmış bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'ın gözünden anlatılıyor.

Onlarca yıllık bir süreci anlatan film, Amerikan tarihindeki çözülememiş en büyük gizemlerden biri olan efsanevi sendika başkanı Jimmy Hoffa'nın ortadan kaybolma hikâyesini ele alıyor. THE IRISHMAN, izleyicileri organize suç dünyasının gizli koridorlarında, bu dünyanın nasıl işlediğini, rekabetleri ve ana akım politikayla bağlantılarını gözler önüne seren muazzam bir yolculuğa çıkarıyor.