Akıncı 15. bölüm izle! ATV dizisi Akıncı 15. bölüm izle!

Akıncı 15. bölüm izle! ATV ekranlarında her hafta Cuma akşamları izleyicilerle buluşan ve sevenlerini ekran başına kilitleyen Akıncı 15. bölüm canlı izle! Akıncı dizisinde bu hafta; Cevdet İstanbul'da adını duyurmak için çok önemli bir ismi hedef alır. Fatih ise Beyza'nın katillerini ararken, kardeşi Murat'la karşı karşıya gelecektir.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2021, 19:52 Güncelleme 10 Nisan 2021, 00:14
Akıncı 15. bölüm izle! ATV dizisi Akıncı 15. bölüm izle!

İÇİNDEKİLER

Akıncı 15. bölüm izle! ATV'nin sevilen dizisi Akıncı 15. bölüm izle! Akıncı dizisi her hafta heyecan dolu sahnelerle ekranlara geliyor. Merakla takip edilen dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak! Nergis elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırırken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır.

AKINCI 15. BÖLÜM CANLI İZLE!

Akıncı 15. bölüm izleme ekranına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

AKINCI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI DİZİSİNDE BU HAFTA!

Fatih Cevdet'in peşindeyken, Acı Getirenler'in başka büyük bir planı daha vardır. İstanbul'un tüm yeraltı organizasyonunu ele geçireceklerdir. Bunun için inanılmaz bir oyun kurarlar. Nergis ise elindeki anahtarın annesinin ölümü ile olan ilişkisini araştırırken çok daha büyük bir sürpriz ile karşılaşacaktır.

Cevdet İstanbul'da adını duyurmak için çok önemli bir ismi hedef alır. Fatih ise Beyza'nın katillerini ararken, kardeşi Murat'la karşı karşıya gelecektir.