Kuruluş Osman 128. bölüm nefes kesti! Cerkutay ve Ülgen Hatun’un düğün toyu...

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın büyük bir ilgiyle izlenen 128. Bölümünde Osman Bey’in alplarından Cerkutay ve Ülgen Hatun evlendi. Nikah, Kumral Abdal tarafından kıyıldı. İşte başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman’ın son bölümündeki o sahne...

Giriş Tarihi :31 Mayıs 2023 , 23:29 Güncelleme Tarihi :31 Mayıs 2023 , 23:47
Kuruluş Osman 128. bölüm nefes kesti! Cerkutay ve Ülgen Hatun’un düğün toyu...

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman'ın 128. bölümünde Kara Ebe, Ülgen Hatun'u Cerkutay'la evlendirmek için ağırlığınca altın, ev ve koç şartlarının yerine getirilmesini istedi.

CERKUTAY VE ÜLGEN HATUN'UN DÜĞÜN TOYU I VİDEO İZLE

Düğünden hemen önce teke bulup getiren Cerkutay, ev ve altın şartını düğün toyundan sonra gerçekleştireceğini söyleyince Bayındır Bey, biri düğün biri de can borcu olmak üzere iki sandık altın hediye ederek bir şartı daha yerine getirmiş oldu.

Yenişehir Konağında Cerkutay Alp ve Ülgen Hatun'un nikahı Osman Bey ile Gürbüz Alp şahitliğinde kıyıldı.

Kuruluş Osman 128. bölüm nefes kesti! Cerkutay ve Ülgen Hatun’un düğün toyu...

Kumral Abdal, ikilinin nikahını "Allah mübarek eylesin" diyerek kıydı. Tüm konak ahalisi ikiliyi kutladıktan sonra Kara Ebe "Moğol'dan oğlan aldık, şimdi sıra kız almaktadır!" diyerek Esrigün Hatun'u işaret etti. Kara Ebe, alplara dönüp "Hepinizi sırayla teker teker evereceğim!" dedi.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın 128. bölümü seyirciden yoğun ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.