Yalı Çapkını çekimleri ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman? Afra Saraçoğlu açıkladı! İşte tarihi...

Afra Saraçoğlu'nun tatilini değerlendirdiği ve hayranlarını sevindiren güzel haber, dizi tutkunlarını heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu, dinlendirici bir tatilin ardından enerjisiyle dolu dolu yeni bölümleri çekmek için sabırsızlandığını açıkladı. Bu haber, Afra Saraçoğlu'nun ve Yalı Çapkını dizisinin sevenleri arasında büyük bir coşku yarattı.

Giriş Tarihi :31 Ağustos 2023 , 08:05 Güncelleme Tarihi :31 Ağustos 2023 , 08:05
Yalı Çapkını çekimleri ne zaman başlıyor? Yalı Çapkını 2. sezon ne zaman? Afra Saraçoğlu açıkladı! İşte tarihi...

İÇİNDEKİLER

Star TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve gerek oyuncu kadrosu gerekse de akıcı hikayesiyle izleyicilerin kalbini kazanan dizisi "Yalı Çapkını", 9 Haziran akşamı sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Ancak dizinin hayranları için sevindirici bir haber geldi. Başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, tatilin ardından sete dönüş tarihini açıkladı.

YALI ÇAPKINI 2. SEZON NE ZAMAN?

Yalı Çapkını 9 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 36. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak hayranlarını üzmüştü. Ancak dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun tatil sonrası sete dönüş tarihi ile ilgili yaptığı açıklama, izleyicileri heyecanlandırdı.

BİNNUR KAYA GELİYOR

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması beklenen "Yalı Çapkını"na Binnur Kaya dahil oldu. Binnur Kaya, dizide Halis Korhan'ın İngiltere'deki kızı "Nükhet" karakterine hayat verecek.

Yalı Çapkını ilk sezonda Pelin'in annesi Zerrin, Halis Korhan'la görüştüğünde kızı Nükhet ile arkadaş olduğunu ve ona selam getirdiğini söylemişti.

15 AĞUSTOS'TA ÇEKİMLERE BAŞLANIYOR

Yalı Çapkını'nda Seyran Korhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, bir aksilik yaşanmazsa 15 Ağustos haftasında çekimlerin başlayacağını duyurdu.