Dikkat edin keleğe gelmeyin

Karpuz almak kolay ama, onu seçmek zor. Aldığınız karpuzu evde kestiğiniz zaman hüsrana uğramamanız için işte size altın değerinde 10 öneri: Karpuz yamuk yumuk olmamalı. Rengi asla soluk olmamalı. Boyutları iri ve ortalama ağırlığı 6-10 kilo arasında olması karpuzun olgun olmasının ilk işaretidir. Karpuzun üzerine bastırdığınızda esneme yaparsa asla almayın. Karpuza vurduğunuzda tok tok değil de daha sert hissi veren tiz ses gelmeli. İki elinizin arasına alıp kuvvetlice sıktığınızda 'hart' diye bir ses duyarsanız hemen alın. Üzerindeki beyaz ve yeşil çizgileri yeterince net olmalı. Dilim çizgilerinin dıştan içe doğru olması gerekir. Karpuzun toprakla temas ettiği kısmında oluşan leke açık sarı ise hemen alabilirsiniz. Kabuğu tırnakla kolayca çizilirse olgun olduğunu gösterir.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.