Pratik bilgiler

*Ağzı dar şişe veya kavanozları temizlemek için biraz deterjan, biraz su ve bir kaşık pirinçle çalkalayın.
Balık kokan tavayı limonla bir güzel ovalayın ve yıkayın.
*Kesik limonu saklamak için küçük bir tabağa toz şeker serpin. Kesik tarafı şekerin üzerine gelecek şekilde koyun. Bu şekilde limonu iki hafta saklayabilirsiniz.
*Ampülün üzerine biraz parfümünüzden sıkın. Ampül yakıldığında odanız mis gibi kokar. n Patates haşlarken, haşlama suyunun içine bir kaşık margarin koyun.
*Patateslerin vitaminlerini kaybetmemiş olursunuz.
*Soyulmuş patateslerin kararmadan saklanabilmesi için saklanacak kabın içine su, bir tutam tuz koyun. Buzdolabında saklayın; gerektiği zaman suyla yıkayıp kullanın.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.