Panzehir!

Çinliler tarafından yaşlanmamak için 5 bin yıldır kullanılan ginseng bitkisi, vücudun panzehiri gibi

Ginseng, Çinliler tarafından yaşlanmanın etkilerine karşı adeta kutsal bir panzehir olarak 5 bin yıldır kullanılmaktadır. Ginseng, hem fiziksel hem de zihinsel performansı arttırıcı etkileriyle bilinir. Tam bir enerji deposu olan ginseng, yorgunluğun etkilerini ortadan kaldırırken, kalp hastalıklarına ve cinsel iktidarsızlığa karşı da etkilidir. İçeriğinde bulunan kolin maddesi, beynin öğrenme ve hafıza fonksiyonlarının gelişmesi için son derece önemlidir. Ginseng, içerdiği antioksidanlarla menopoz dönemi sıkıntılarının hafifletilmesini de sağlar.

GİNSENG BUZLU ÇAY

MALZEMELER:

*2 litre su
*8 adet ezilmiş kakule baklası
*6 adet bütün karanfil
*2 çubuk tarçın
*1 yıldız anason
*8 poşet ginseng çay
*60 ml bal
*Buz parçaları.
HAZIRLANIŞI: Büyükçe bir tencerede su, kakule, karanfil, tarçın ve yıldız anasonu kaynatın. Kaynadıktan sonra içine ginseng çaylarını atın ve 5 dakika demlensin. Ginseng çayı poşetlerini tencereden aldıktan sonra, balı ekleyerek tam çözününceye kadar karıştırın. Hazırladığınız çayı bir sürahiye süzerek soğumaya bırakın. Buzla servis edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.