Sonbaharın kanser iksiri

ABD'li araştırmacılar sonbahar meyve sebzelerini araştırdı. Kansere karşı koruyucu olan 5 sonbahar besinini listeledi: Elma, böğürtlen, pancar, havuç ve haşlanmış patates

ABD'nin Boston kentinde bulunan Dana-Farber Kanser Enstitüsü'nün yayımladığı son araştırmaya göre, sonbahar ve kış mevsiminde yetişen birçok sebze ve meyve kansere karşı çok faydalı. Araştırmaya göre, bu dönem sıklıkla tüketmemiz gereken ilk meyve elma. Gırtlak, kolon, akciğer ve göğüs kanserlerine karşı, kabuğunu soymadan her gün bir elma yemek gerekiyor. Böğürtlen ve ahududu da kan kanseri ve kolon kanserine karşı çok iyi birer koruyucu. Pancar, turp gibi renkli sebzeler ise prostat kanserini önlüyor. Araştırmaya göre havuç ve turuncu renkli sebze meyveler ile haşlanmış patates de kanserle savaşta
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.