Yemekten sonra sakız çiğne

Ortodontist Dr. Aylin Sezen Yalçın doğru beslenen kişilerin ağız, diş ve kemiklerinin de sağlıklı olduğunu söylüyor. Yalçın, dişler için "Karbonhidrat (ekmek, makarna v.b), sebze, meyve, et, süt, yoğurt, peynir..." yenmesini tavsiye ediyor. Sakız çiğnemenin önemine dikkat çeken Yalçın, "Yemeklerden sonra 20 dakika boyunca şekerli sakız çiğnenmesi çürük oluşumunu azaltır" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.