YEŞİL ÇAY: Günde 1-2 fincan öneriliyor. Antioksidan özelliğiyle cildi gençleştiriyor. Kanser başta olmak üzere çok sayıda hastalığı önlüyor. SU: Günde 8 bardak su içmek gerekiyor. Su, kilo kontrolüne yardımcı olur, cildin yaşlanmasını önler.
KURU ERİK: Kandaki zararlı serbest radikalleri temizliyor. Uzmanlar, her gün bir avuç kuru eriğin yaşlanmayı geciktirdiğine dikkat çekiyor.
BROKOLİ: Hücre DNA'sına zarar veren serbest radikalleri zararsız hale getirir. Gençlik dostu sebzelerin başında gelir.
SOYA SÜTÜ: İçinde bulunan "izoflavon", kemik erimesi riskini azaltıyor. Bu madde, menopoz sonrası kadınlara uygulanan östrojen hormonunun yerine geçebilecek potansiyel taşıyor.
AYÇEKİRDEĞİ: Yaşlanma karşıtı olan E vitamini açısından zengindir.
SOĞAN: Ciltte elastikiyet kaybı ve yaşa bağlı rahatsızlıkları önler.
BİBER: Kırışıklıkları önler. Canlılık verir.