Kanser yemeyin

Günümüzde bilinçsizce tüketilen şeker; meme, yumurtalık, pankreas ve prostat kanseri riskini artırıyor. Şekerin kanserli dokuları besleyerek büyüttüğünü söyleyen Prof. Dr. Erkan Topuz, "Rafine şeker ve beyaz un miktarını azaltmak; kanser riskinin de aynı oranda azalmasını sağlar" diyor. Prof. Dr. Erkan Topuz, şekere alternatif olarak da bitter çikolata, kiraz, ahududu ve yaban mersini gibi meyvelerin tüketilmesini öneriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.