Fındık yağı tüketimi Parkinson'u önlüyor

Üreme sistemini olumlu yönde etkileyen fındık yağı, Alzheimer ve parkinson gibi ciddi hastalıkların önlenmesinde de oldukça etkili olduğu ortaya çıktı. Doç. Dr. Nurten Budak fındık yağının faydalarını şöyle anlattı: "Yapılan birçok araştırma, E vitamini içeren yağların parkinson hastalığını önlediğini gösteriyor. Fındık yağında bulunan E vitamini alyuvarların parçalanmasını önleyerek kan değerlerini düzenliyor. Ayrıca vücut hücrelerini koruyarak ve yenilenmesini sağlayarak yaşlanmayı geciktiriyor. Alzheimer ve parkinson hastalığını da önlüyor."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.