Kırmızı etin yanında portakal suyu için

Protein kaynağı, B12 vitamini ve çinko zengini olan kırmızı etin beslenmede önemli yer tuttuğu biliniyor. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nden Prof. Dr. Neriman İnanç, et yemeklerinin yanında bir bardak portakal suyu içilmesini öneriyor. Kırmızı etin C vitamini ile birlikte tüketilmesiyle sindirimin kolaylaştığını, ette bulunan birçok vitamin ve mineralin vücut tarafından daha çok kullanıldığını söyleyen Prof. Dr. İnanç, "Bu nedenle et yenilirken yanında C vitamini içeren portakal suyunun içilmesine oldukça yararlıdır" diyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.