Dost bakteriler hastalıkları döver

Güçlü, sağlıklı bir sindirim ve bağışıklık sistemi için vücudumuzda binlerce dost bakterinin olması gerekiyor. Günlük beslenmeye eklenebilecek doğal probiyotikler, mide ve bağırsak sorunlarını önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor. Uzman diyetisyen Nilay Keçeci Arpacı, bu probiyotikleri şöyle anlatıyor... Kefir: Her bir damlasında binlerce probiyotik; yani yararlı bakteri bulunur. Keçi sütü: Anne sütüne en yakın süt olan keçi sütü, zengin bileşimi ile vücutta yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlar. Yoğurt: Mükemmel probiyotik kaynaklarından yoğurt ve ayranı evde yapmalısınız. Meyve-sebzeler: Muz, soğan, sarımsak, enginar, bezelye, pırasa, buğday, yulaf, çavdar, arpa, kuşkonmaz ve soya gibi besinlerde doğal olarak prebiyotikler bulunur. Fermente gıdalar: Şalgam, nar ekşisi, turşu, sirke ve boza gibi fermente besinlerle bağırsak florasındaki probiyotiklerin çoğalmasını sağlanabilir.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.