Brokoliyi az pişir hastalıkları bitir

Birçok derde deva olan brokolide yok yok! Uzman diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, "Düzenli brokoli tüketimi kanser, diyabet, kalp hastalığı, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi rahatsızlıkları azaltmaya ve önlemeye yardımcıdır" dedi. Brokoliden en iyi faydayı almak için buharda hafif pişirilmesi gerektiğini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi: "Mümkünse çiğ tüketilmeli. Eğer fazla pişirirseniz besleyici değerinin yüzde 60'ı kaybolur. Koyu yeşil ve mor brokoliler daha faydalıdır. Brokoli sevmiyorsanız karnabahar, lahana, kale (kıvırcık lahana) veya Brüksel lahanası deneyin."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.