Gıda teröristleriyle mücadele eden
Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, endüstriyel yoğurttan sonra süte de dikkat çekti. Artan kanser vakalarında endüstriyel yoğurdun etkisinin ilk sırada olduğunu söyleyen
Dr. Dizdar, kutu sütlerin de yararı olmadığını belirtti. Dr. Dizdar, şu uyarıda bulundu:
"Endüstriyelin sattığı sütlerin artık süt özelliği yok. İçinden yağını alın kaymağını çekin yüksek basınç sıcaklık işleminden geçirin ondan sonra kutuya koyun,
6 ay raf ömrü verin bu şekilde süt olmaz. Eğer siz çocuklarınıza hakikaten sütün vereceği gücü kazandırmak istiyorsanız çiğ süt alıp bunu kaynatıp içirmek zorundasınız. Çiğ sütten mikrop bulaşmaz. Kaynatıp için."