Manisa'da farklı yüz yapısıyla doğan kuzu 2 gün yaşayabildi
Manisa'nın Alaşehir ilçesi Killik Mahallesi'nde yaşayan Mustafa Tuzlak'a ait kıvırcık türü koyun 2 gün önce 2 kuzu dünyaya getirdi. Kuzulardan birinin yüzü ise diğerlerinden farklıydı. Anormal yüz yapısıyla dikkat çeken kuzu sadece 2 gün yaşayabildi.

Alaşehir'in Killik Mahallesi'nde yaşayan besici Mustafa Tuzlak'a ait kıvırcık türü koyun, 2 gün önce 3 kuzu dünyaya getirdi. Kuzuların birinin yüzü, farklı yapısıyla şaşkınlık yarattı. Anormal yüz yapısıyla dünyaya gelen kuzu, 2 gün yaşadı.
"İNSAN KAFASINA BENZİYORDU"
Besici Mustafa Tuzlak, "Kıvırcık türü koyunum iki gün önce 3 kuzu doğurdu. Kuzulardan birinin üst dudağı ve burun delikleri yoktu. İlk kez böyle bir durumla karşılaştım. Ne yapacağımı bilemedim.
Kuzunun kafası, insan kafasına benziyordu. Üst dudağı ve burun delikleri olmadığı için annesini emerken zorlanıyordu. Dolayısıyla annesinden süt alamıyordu.