Aksaray'da sokak ortasında vurulan gencin feryadı yürek yaktı! "Ayağımı hissetmiyorum..."
Aksaray'da yolda yürürken bir anda kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan ve vücuduna isabet eden iki mermi ile kanlar içinde yere yığılan adamın feryadı yürek yakdı. Yaralı adam arkadaşından helallik isterken gelen sağlık ekiplerine ise 'Acele edin ayağımı hissetmiyorum' dedi.
Aksaray'da yolda yürürken bir anda kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan ve vücuduna isabet eden iki mermi ile kanlar içinde yere yığılan adamın feryadı yürek yakdı. Yaralı adam arkadaşından helallik isterken gelen sağlık ekiplerine ise "Acele edin ayağımı hissetmiyorum" dedi.

Olay, Meydan Mahallesi 950 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet A.'ya (27) yolda yürürken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sokak ortasında tabancayla ateş açıldı. Sağ bacağından ve bileğinden 2 kurşunla yaralanan Muhammet A. kanlar içinde yere yığılırken silah seslerini duyan mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yerinde yaptı.





