Ciğer denilince akla gelen en önemli kentlerden Diyarbakır'da Ramazan Bayramı'nda rekor kırıldı. Sabah kahvaltısında da tercih edilen ciğer, 3 günlük Ramazan Bayramı'nda 12 ton tüketildi. Diyarbakır Lokantacılar, Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Haşim Elkaan, ciğeri 7'den 70'e herkesin tükettiğini belirterek, "Ciğer, Diyarbakır'ın medarı iftiharı olan bir üründür. Yıllarca uğraşmamız sonucunda ciğerimiz de tescillendi. Tescillenmesinin ana sebebi yüzde 90 kuzu ciğeri olması. Buraya has olması da önemli" dedi. Sakarya'dan gelen Emre Yazıksız da, "Burayı merak ediyordum. Zaten bin 500 kilometre yol geldim ciğer yemek için, herkese tavsiye ederim" ifadesini kullandı.