Nusret Gökçe başarısının sırrını Inbusiness’a anlattı

Nusret Gökçe, 13 yaşında kasaplığa başladı. Kendi restoranını açtı. Tuzlama hareketi ise ona dünya çapında şöhretin kapısını araladı. Instagram’da 50 milyon takipçi, 7 ülkede 32 farklı restoranıyla tüm ilgiyi topladı. Başarısının sırrını Inbusiness’a anlattı: 9 kez ABD'den ret yedim. Şimdi restoranımda ABD başkanlarını ağırlıyorum.

Kasap Nusret Gökçe, 12 yaşında okulu bıraktı. Önce bulaşıkçı ardırdan kasap çırağı olarak işe başladı. Azmetti, çok çalıştı. Tüm dünyada 'salt bea' yani tuzlama hareketiyle ün kazandı. 7 ülkede 32 restoran açmayı başardı. Instagram'da 50 milyondan fazla takipçiye ulaştı. Son olarak Dünya Kupası'nda çektiği fotoğraflarla gündem yarattı. Tüm bilinmeyenlerini ise Inbusiness dergisine anlattı. Hem hayatının dönüm noktalarına değindi hem de 'Her şeyim' dediği restoranıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
2007'de maaşım bin 800 liraydı. 500 dolar borç para ve bir sırt çantasıyla yola çıktım. Sıfır İngilizce, sıfır İspanyolca ile Arjantin'e gittim, çalışmaya başladım.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.