Genç kadın telle boğularak öldürülmüştü: Cinayet zanlısı eşi tehdit etti ve öldürdü!

İzmir’de 21 yaşındaki D.Y kaldığı pansiyonda telle boğularak öldürülmüş halde bulundu... Cinayet zanlısı eşi R.Y’nin birkaç gün önce, “Eğer ayrılmak istersen öldürürüm” dediği ortaya çıktı...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :18 Haziran 2023
Genç kadın telle boğularak öldürülmüştü: Cinayet zanlısı eşi tehdit etti ve öldürdü!

İÇİNDEKİLER

Olay önceki akşam Urla ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'deki bir pansiyonda meydana geldi. İddiaya göre 3 gündür pansiyonda kalan D.Y göremeyen pansiyon çalışanları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla pansiyona gelen polis ekipleri, girdikleri odada D.Y boynuna kablo dolanmış halde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde D.Y'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bir restoranda garson olarak çalıştığı öğrenilen Dudu Yılmaz'ın kocası R.Y olayın ardından ulaşılamadığı öğrenildi.

D.Y'ın daha önce cinayet şüphelisi olan kocası R.Y.'den ayrılmak istediği belirtildi. Ancak 4 gün önce talihsiz genç kızın çalıştığı yere giden R.Y''ın, "Benden ayrılırsan seni öldürürüm" dediği ortaya çıktı. Bu süreçte D.Y ile kocasının ayrı yaşama kararı aldığı, bu yüzden evlerindeki eşyaları sattıkları iddia edildi. 4 gün önce yeniden barışma kararı alan çiftin ise oturdukları kiralık evden çıktıkları için pansiyonda kaldıkları öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN