İzmir'de katliam gibi kaza kamerada: 5 kişi öldü 21 kişi yaralandı

İzmir'de katliam gibi bir kaza yaşandı.İzmir'in Menderes ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 21 kişi yaralandı. Hafif ticari aracın son sürat makas atmaya çalışırken sebep olduğu kaza kameralara yansıdı. Kazada ölen otomobil sürücüsü Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Akbaş (64) ile otomobilde olduğu belirtilen diğer 8 kişinin denizden döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi. Son olarak yaralılardan durumu ağır olan Özer çiftinin 18 yaşındaki oğulları, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüpheli Y.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2023, 10:57 Güncelleme Tarihi 01 Temmuz 2023, 23:50
İzmir’de katliam gibi kaza kamerada: 5 kişi öldü 21 kişi yaralandı

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Menderes ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza, araç kamerasınca görüntülendi.

MAKAS ATMAYA ÇALIŞIRKEN ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Görüntülerde, Gaziemir ilçesinden Torbalı yönüne ilerleyen otomobilin, aynı yönde ilerleyen ve makas atan hafif ticari aracın çarpması sonucu kontrolden çıkması yer alıyor.

Karşı şeride geçen otomobil, minibüsle çarpışıyor.

GÖZALTINA ALINDI
Kazayla ilgili soruşturmayı yürüten Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, makas atan aracın sürücüsü Y.K'yi gözaltına aldı.

Öte yandan yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor.

Gaziemir ilçesinden Torbalı yönüne ilerleyen otomobil, dün Kısık Mahallesi yakınlarında yoldan çıkarak önce refüje sonra karşı şeritteki minibüse çarpmıştı.

Kazada otomobildeki 3 kişi ile minibüsteki 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5'i ağır 21 kişi yaralanmıştı.

DENİZDEN DÖNÜYORLARMIŞ
Kazada ölen otomobil sürücüsü Özcan Özer (57), eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Akbaş (64) ile otomobilde olduğu belirtilen diğer 8 kişinin denizden döndükleri sırada kazanın meydana geldiği belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ
Meydana gelen feci kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan, Sibel ve Özcan Özer'in 18 yaşındaki oğlundan da acı haber geldi. Hastanede tedavi altına alınan Ali Alperen Özer, burada yapılan tüm müdahaleleri rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz gencin ölüm haberini alan yakınları yasa büründü.

MAKAS ATAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
Kazayla ilgili soruşturmayı yürüten Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, makas atan aracın sürücüsü Y.K'yi gözaltına aldı.Y.K'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Menderes Adliyesine sevk edilen şüpheli, buradaki ifadesinde, önündeki aracı sollarken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazanın meydana geldiğini anlattı.

Şüpheli Y.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN