'Sarı' yalanlar! Tekme tokat dövdü yetmedi. iftiralar dizdi

Taksici Abdulkadir Kanak, istediği fazla parayı vermeyen turiste saldırdı. Adli kontrolle serbest bırakıldı. Yalanlarını ise peş peşe sıraladı: 'Siz Türkler köpeksiniz, hainsiniz. Parayı bozup geleceksin' tarzında konuştu. Beni darp etti. Paramı da vermedi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :26 Temmuz 2023
’Sarı’ yalanlar! Tekme tokat dövdü yetmedi. iftiralar dizdi

İÇİNDEKİLER

Taksicilerin terörü bitmek bilmedi. İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'nda geçen perşembe günü taksici Abdulkadir Kanak, aracına binen turist kadından fazla para istedi. Kadın vermeyince araçtan indi. Tekme tokat girişti. Kan revan içinde kalan yolcunun imdadına, çevredekiler yetişti. Şok geçiren kadın, uzun süre kendine gelemedi.


BAYGIN NUMARASI YAPMIŞ!
Hakkında soruşturma başlatılan Kanak, gözaltına alındı. Ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cani taksicinin yalanları ise pes dedirtti: Arapçam olmasından dolayı anlaşma sıkıntımız olmadı. İndirdiğim sırada müşteri bana 100 lira para verdi.

Ben de kendisine bozuğumun olmadığını söyledim. Bunun üzerine bana, 'Siz Türkler köpeksiniz, hainsiniz. Parayı bozup geleceksin' tarzında ifadelerde bulundu. Ben de, 'Ben Türküm, biz köpek değiliz, köpek olan sizsiniz. Bizim ülkemizi işgal ettiniz' dedim. O esnada kadın beni darp etmeye başladı. Kadın paramı da vermedi. Yerde baygın numarası yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN