Lokantacıların gizli sırrı ortaya çıktı! 1 yemek kaşığı koymak yeterli! Çıtır çıtır patates kızartması meğer...

Evde mükemmel çıtır patatesler yapmak için bu püf noktalarını okuyarak lezzetli bir atıştırmalık veya yan yemek elde edebilirsiniz. Öncelikle patatesleri ince dilimler halinde kesmek, çıtır bir sonuç elde etmenin temelidir. Bir dilim patatesin kalınlığı yaklaşık olarak 3-4 mm olmalıdır. İşte diğer püf noktalar.

Patates sevenlerin gözdesi, çıtır patates kızartmanın tadını çıkaranların favori atıştırmalıklarından biri. Ancak, çıtır çıtır kızarmış patatesler yapmak her zaman kolay olmayabilir. Neyse ki birkaç püf noktası ile herkes evde mükemmel çıtır patatesler yapabilirsiniz. İşte lokantacıların gizli sırrı...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.