Ünlü Şef Somer Sivrioğlu öyle bir sır verdi ki... 40 yıllık ev hanımları kıskançlıktan çatlayacak!

Türk mutfağının olmazsa olmazlarından biri olan turşu, özellikle kış aylarında sofralarımızın baş tacıdır. Turşu yapımı, ilk bakışta herkes için kolay gibi görünse de, aslında arzu edilen lezzeti elde etmek her zaman kolay olmayabilir. Ünlü şef Somer Sivrioğlu, turşu yapımının püf noktalarını bizlerle paylaştı ve mükemmel lezzete ulaşmanın ipuçlarını verdi. İşte, kütür kütür ve lezzetli turşunun sırları: Kaliteli turşunun sırrı, kullanılan sebzelerin tazeliğinde ve kalitesinde gizli. Sivrioğlu, turşu yapımında taze ve mevsiminde sebze kullanılmasının önemini vurguluyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte, Türk sofralarında renkli ve lezzetli turşuların yerini almaya başladı. Ancak, turşu yapımının zorluğu birçok kişiyi korkutabilir. İşte tam da bu noktada, usta şef Somer Sivrioğlu'nun özel tarifi devreye giriyor. İşte en lezzetli turşunun sırrı...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.